Over Ons

Saskia

Saskia

Ontwerpster en eigenaresse van Café Couture, leerde het vak eerst van haar moeder en oma. Daarna heeft zij de Modeacademie in Rotterdam gedaan en vervolgens nog een technische opleiding in België. Ze heeft haar werkervaring opgedaan bij het Nederlands Dans Theater waar ze voor de dansers kostuums heeft gemaakt. Daarnaast heeft Saskia ook gewerkt als stylist-ontwerpster voor modelabels. In 2011 heeft ze Café Couture opgericht waar ze naailessen geeft en kleding op maat maakt samen met Tawfeek Akkad.

Onze missie

Professioneel & Vakkundig

Wij maken vanuit vakmanschap een kledingstuk perfect op maat. Want hoe fijn is het als een jurk jouw mooiste eigenschappen in het oog laat springen. Alleen dan draagt kleding bij aan de beste versie van jou!

Eerlijk & Duurzaam

Je kledingstuk wordt in ons eigen atelier vervaardigd. Het gaat lang mee waardoor je bijdraagt een een duurzame samenleving

Kwaliteit & Service

Er is keus uit een groot aantal hoogwaardige (fairtrade) stoffen. In overleg mag je ook zelf een stof verzorgen. Van het maat nemen tot aan de laatste doorpas, je kledingstuk is pas klaar als je helemaal tevreden bent.

Lokaal

Je kledingstuk wordt door Tawfeek en Saskia gemaakt in ons eigen atelier in Breda.

Café Couture

Sinds 2011 is Café Couture een begrip in Breda. Je kan hier terecht voor naailes en kleding op maat. Dit alles onder leiding van Saskia.

Maar tegenwoordig kan je ook voor kledingreparatie en verstelwerk terecht bij mijn collega ondernemer Tawfeek van Atelier Akkad. En je kan zelfs je kleding laten stomen. Dit alles in hetzelfde pand.

Atelier Akkad

Tawfeek

Tawfeek runt vanuit Café Couture zijn eigen bedrijfje: Atelier Akkad. Tawfeek doet verstel- en reparatie werk voor zijn eigen bedrijfje en samen met Saskia verzorgt hij het maatwerk voor Café Couture. Tawfeek leerde het vak in zijn thuisland Syrië, hij komt uit een kleermakersfamilie. Hij werkt al vanaf 15 jarige leeftijd in kledingateliers waar hij veel ervaring heeft opgedaan.

Voor vragen over kledingreparatie of de stomerij neem je contact op met Tawfeek: 06-57092062